Mercek Altında: Rimmel London Stay Matte Pudra

By Emine İrden - Ekim 09, 2019

Herkese merhaba,
Uzun bir aranın daha ardından buradayım. 😛 Bütün motivasyonu topladım ve işte yeni yazıyla karşınızdayım. İstedim ki işe yarar bir yazıyla başlayayım. Uzun zamandır severek kullandığım marka Rimmel London ürünlerini mercek altına alıyoruz. Özellikle ten ürünlerini kullandığım için yorumlarımı da bu kategorideki ürünleri için yapıyor olacağım. Bu ürünler, Stay Matte Pudra (Transparent), Match Perfection Fondöten (Ivory), Match Perfection Kapatıcı (Porcelain eski versiyonda Ivory).

Hello everyone,

I'm here after a long break. I have gathered all my motivation and here I am with new writing. I wanted to start with something useful. We have been focusing on Rimmel London products which I have been using for a long time. Especially because I use skin products, I will be making comments for products in this category. These products are Rimmel London Stay Matte Powder (Transparent), Rimmel London Match Perfection Foundation (Ivory), Rimmel London Match Perfection Concealer (Porcelain, Ivory in the old version).


Rimmel London Stay Matte Pudra (Transparent)

Ürüne geçmeden önce cilt yapımdan bahsetmem gerek. Çünkü seboreik dermatit adı verilen yağlı egzama rahatsızlığına sahibim. Bu durumda cildim hem yağlı hem de pul pul dökülüyor. Sonuç olarak parlayan cildimi sabitlemek istediğimde kullandığım pudranın cakey olarak tabir ettiğimiz pul pul dökülmesi çok yüksek ihtimal. Çok ince yapılı ve transparan renkte olması Stay Matte Pudranın bu durumu en az yaşadığım ürünlerden biri olmasını sağladı. 

I need to talk about my skin before I explain the product. Because I have oily eczema called seborrheic dermatitis. In this case, my skin is oily and exfoliated. As a result, when I want to stabilize my shining skin, the powder I use is a very high probability of exfoliation. Being very thin and transparent in color, Stay Matte Powder makes this one of the products I have experienced the least.



Eksileri:
Ürün yüksek kapatıcılık isteyenler için uygun değil,
Ambalaj kalitesi çok düşük.

Artıları:
Uygun fiyatlı
İnce yapılı, kuru ve yağlı ciltlerin severek kullanabileceği bir ürün.
Ağırlık yapmıyor, makyajı sabitleme başarısı yüksek.

Cons:
The product is not suitable for those who want high concealment,
Packaging quality is too low.

Pros:
Affordable
A product that can be used by dry and oily skin.
No weight on the skin, high make-up fixing success.

Ürüne ulaşabileceğiniz linkleri aşağıda bulabilirsiniz.



Fondöten ve kapatıcı yorumlarım için beklemede kalın,
Sevgilerimle 💓

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum