Evde Kalan Kekleri Değerlendirme Vol.2 (Truff)

By Emine İrden - Nisan 20, 2020






Hellö,
Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Siz de günlerinizi benim gibi mutfakta mı geçiriyorsunuz? Ne zaman canım sıkılsa kendimi mutfakta yeni tarifler denemekten alamıyorum. Bunun sonucunda kekler, börekler ve çeşitli tatlılar havada uçuşuyor. Ancak her ne olursa olsun o şeyi ikinci gün tekrar yemek istemiyorum. Bugün özellikle bu soruna çözüm olabilecek bir tarifim var. Evde kalan kekleri değerlendirmek ya da bu lezzeti daha farklı bir hale getirmek olsun adı, fark etmez. Hadi hemen malzemelere bakalım!




How are you doing? I hope you're good.
Are you spending your days in the kitchen like me? Whenever I get bored, I can't get myself trying new recipes in the kitchen. As a result, cakes, buns and various desserts fly in the air. However, I do not want to eat again on the second day. Today, I have a recipe that can be a solution to this problem. Whether you're evaluating homemade cakes or making this flavor differently, it doesn't matter. Let's look at the ingredients!

Portakal Aromalı Truff

6-7 dilim civarı kek (inanın neli olduğu çok da önemli değil)
1 portakalın suyu ve rendelenmiş şekilde kabuğu
Ceviz, fındık veya badem (ya da hepsi 💓)
Etrafını kaplamak için hindistan cevizi, antep fıstığı vs.

Orange Flavored Truff

6-7 slices of cake
1 orange juice and grated peel
Walnuts, hazelnuts or almonds (or all 💓)
Coconut, pistachios etc. to cover it.



Kekleri genişçe bir kaba parçalayın, içine portakal suyu, kabuklarını ve istediğiniz kuru yemişleri koyduktan sonra yoğurmaya başlayın. Birbirini tutan bir kıvam elde ettikten sonra hindistan ceviziyle kaplayabilirsiniz.

Shred the cakes in a large bowl, put orange juice, peel and dried nuts in it, and start kneading. Then you can cover it with coconut.

Şimdiden afiyet olsun!

Bon Apetit!

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum